torstai 20. heinäkuuta 2017

20.7

Miten pojat voi syödä noin paljon, aamulla 9 aikaan söi 3 lautasellista puuroa, päivällä 1 aikaan söi 2 lautasellista ruokaa ja taas ne syö, Eelis halus ruokaa ja Ben halus puuroo. En oo ikinä nähny että nää pojat söis näin paljon yhen päivän aikana, yleensä poikia saa käskee syömään ku ei ne muuten söis mut näköjään tänäään ruoka maistuu tosi hyvin.

Mea lähti päivällä mummansa kanssa kirpareille ja kaupunkiin vähän pyörimään, joten oon saanu olla vaan Benin ja Eeliksen kanssa, ollu paljo rauhallisempaa ku ei oo kaikki 4 lasta samassa paikassa. Mean pitäis kotiutua illalla, ellei mummansa sitte halua ottaa yöksi. Lucakin tulee ehkä illalla tänne jos isänsä jaksaa tuoda, tosin ei se mua haittaa vaikka oliskin isänsä kanssa tänäänkin, huomenna kumminkin haen sen tänne koska lauantaina mennään viettään Mean synttäreitä.

Iskä tulee tänää taas vaasaan ämmänsä ja sen lastenkaa, ne on mun kämpillä lauantaihin asti, ne lähtee takasi kotii sitte Mean synttäreitten jälkeen. Ollaan poikienkaa nii kaua taas nummella siskon tai äijän kämpillä, mut veikaan et siskon kämpil koska Mea ja Eelis on meidän kaa nii niitten ei tarvi aamusin herätä aikasi hoitoon et sisko ehtii ajois töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti